Kom je ook bij ons werken als logopedist? Wij hebben een hele leuke vacature! Neem vooral contact met ons op. Voor meer informatie klik hier: Vacature Logopediepraktijk Vrijenburg

Bijna alle logopedisten in de praktijk zijn PROMPT geschoold. PROMPT staat voor Promts for Restructuring Oral Muscular Phonetic Targets. Dit betekent dat de logopedist kan je laten voelen wat je doet of moet doen om een bepaalde klank te maken. Zeer waardevol voor kinderen met Downsyndroom of articulatieproblemen.

Volg ons op social media voor alle leuke nieuwtjes en informatie. De praktijk heeft een eigen Facebook-pagina. Vind je het leuk om nieuws te volgen over taal, logopedie en de praktijk, “like” ons dan! We stellen het erg op prijs. U kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter via @LogoVrijenburg.

Wist u dat wij al vijfmaal de vrijwillige kwaliteitstoets voor logopedie hebben behaald? In december 2023 volgt de zesde kwaliteitstoets. De Kwaliteitstoets logopedie heeft als doel inzicht te geven in de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom de logopedie. Voor meer informatie kijk op HCA kwaliteitstoets logopedie.

Ook in de vakanties is de praktijk gewoon geopend. Dit om goede continuiteit van zorg te bieden.

Logopediepraktijk Vrijenburg biedt voor iedereen een gratis inloopspreekuur om advies te vragen over een logopedisch onderwerp. Aan het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden en kan vrijblijvend advies gevraagd worden, bijvoorbeeld over stemgebruik, de taalontwikkeling van uw kind, het spreken van uw kind. U kunt zich ook aanmelden voor het inloopspreekuur via deze website of telefonisch via 06- 43 79 48 95.

Een unieke service van Logopediepraktijk Vrijenburg is het inloopspreekuur.

Op dit spreekuur kunnen ouders/verzorgenden, clienten, leerkrachten of anderen vrijblijvend advies inwinnen over diverse logopedische onderwerpen.
U kunt bijvoorbeeld advies vragen over het tweetalig opvoeden van uw kind, het stimuleren van vertelvaardigheid, advies inwinnen over stotteren, hyperventilatie, lees-en schrijfproblemen, stemklachten etc.

Voor het inloopspreekuur is geen verwijzing van een arts nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

U kunt telefonisch een afspraak maken voor het inloopspreekuur en informeren naar de tijden en mogelijkheden.

Uiteraard kunt u uw vraag ook per email of whatsapp stellen