Wij hebben een hele leuke vacature in onze praktijk, kom je bij ons werken? Kijk hier voor meer informatie of stuur ons een bericht.

Vacature2022

Binnenkort start weer een cursus ‘Gebaren doe je zo!!’ onze praktijk. In deze cursus leer je hoe je gebaren kunt inzetten als middel om de spraak/taalontwikkeling van je kind te stimuleren en te ondersteunen. Je leert een basisset van ongeveer 20-50 gebaren die je direct toe kunt passen. Je kunt je inschrijven via je logopedist of via de e-mail: info@logopediepraktijkvrijenburg.nl
Ook bieden we sinds kort een persoonlijk oefentraject waarbij je met 2 of 3 mensen in 3 sessies een basisset gebaren leert, direct toepasbaar in je eigen situatie.

Bijna alle logopedisten in de praktijk zijn PROMPT geschoold. PROMPT staat voor Promts for Restructuring Oral Muscular Phonetic Targets. Dit betekent dat de logopedist kan je laten voelen wat je doet of moet doen om een bepaalde klank te maken. Zeer waardevol voor kinderen met Downsyndroom of articulatieproblemen.
De praktijk heeft een eigen Facebook-pagina. Vind je het leuk om nieuw te volgen over taal, logopedie en de praktijk, “like” ons dan! We stellen het erg op prijs. U kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter via @LogoVrijenburg.

Wist u dat wij al driemaal de vrijwillige kwaliteitstoets voor logopedie hebben behaald? In december 2021 volgt de vierde kwaliteitstoets. De Kwaliteitstoets logopedie heeft als doel inzicht te geven in de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom de logopedie. Voor meer informatie kijk op HCA kwaliteitstoets logopedie.

Ook in de vakanties is de praktijk gewoon geopend. Dit om goede continuiteit van zorg te bieden.
Logopediepraktijk Vrijenburg biedt voor iedereen een gratis inloopspreekuur om advies te vragen over een logopedisch onderwerp. Aan het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden en kan vrijblijvend advies gevraagd worden, bijvoorbeeld over stemgebruik, de taalontwikkeling van uw kind, het spreken van uw kind. U kunt zich ook aanmelden voor het inloopspreekuur via deze website of telefonisch via 06- 43 79 48 95.